Printer Friendly Version У Темишвару представљена туристичка понуда Србије @ 30 May 2022 09:02 AM

У организацији Туристичке организације Србије (ТОС) и подршку Генералног конзулата, 18. маја 2022. године у хотелу NH Timisoara одржана је промоција туристичке понуде Србије са циљем обнове постојеће сарадње и успостављања нових контаката са представницима туристичке привреде и медијима у Румунији.

Пред бројним представницима локалних и регионалних медија, туристичких агенција, туристичких водича, Привредне коморе Тимиш, Савеза Срба у Румунији, организована је конференција коју су својим обраћањима отворили генерални конзул Владан Тадић, заменик префекта жупаније Тимиш Сорин Јонеску, председник Савеза Срба у Румунији и посланик у румунском парламенту Огњан Крстић, помоћница директорке ТОС Весна Златић и директор ТОБ Миодраг Поповић.

Након презентације могућности одмора у српским градовима, природних лепота и манифестација које се одржавају током целе године, богате културне и гастрономске понуде као и погодности за породични и активни одмор, уприличена је и пословна радионица – сусрети представника српских агенција и хотела са румунским организаторима путовања.

Поред представника ТОС-а, туризам Србије представиле су и туристичке организације Београда, Ниша, Сокобање, Вршца, Кикинде, и Великог Градишта.