Printer Friendly Version ПРОМОЦИЈА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ ГРАДА ЗРЕЊАНИНА У ТЕМИШВАРУ @ 21 August 2019 10:42 AM

У Темишвару је 19. августа, у оквиру активности Генералног конзулата на промоцији туристичке понуде Србије, у ресторану „Лојд“ и на тргу Победе у центру Темишвара 19.08.2019. године, у сарадњи са туристичком организацијом и управом града Зрењанина, одржана промоција туристичке понуде овог града са посебним нагласком на предстојећој манифестацији „Дани пива“, која сваке године привуче велики број посетилаца из Румуније.
Присутним представницима медија из Румуније и Србије, туристичких агенција и заинтересованим грађанима о туристичкој размени две земље, понуди града Зрењанина и програму предстојећих „Дана пива“ говорили су: генерални конзул Владан Тадић, државни секретар Министарства за државну управу и локалну самоуправу и некадашњи градоначелник Зрењанина Иван Бошњак, помоћник градоначелника Зрењанина Симо Салапура, директор ТО Зрењанин Зоран Љуботина и секретар скупштине града Зрењанина Милан Мркшић.
Након конференције за медије посетиоци су имали прилику да дегустирају ново Зрењанинско пиво и оригиналне гастрономске специјалитете. Истовремено на тргу Победе одвијао се пригодан културно-уметничко-забавни програм за који су били задужени КУД „Пионир“ из Зрењанина и интернационално магично позориште „Магнус“ са својим сценско-мађионичарским перформансом „Магични Зрењанин“ у оквиру којег је окупљеним грађанима дељен промотивни материјал на румунском језику са програмом предстојећег фестивала.