Printer Friendly Version ПРОМОЦИЈА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ ОПШТИНЕ ЖАБАЉ @ 25 July 2019 02:03 PM

У оквиру активности Генералног конзулата на промоцији туристичких потенцијала Србије, у сарадњи са Савезом Срба у Румунији, градом Темишвар, рестораном „Лојд“, општином и туристичком организацијом Жабаљ, 27. јуна 2019. године, на тргу Победе и у ресторану „Лојд“,  одржана је промоција туристичке понуде ове општине и околине.
На конференцији за штампу пред већим бројем медија, детаљно су представљене могућности за одмор, боравак и рекреацију у овој општини са нагласком на спортском туризму и теренима за голф које ова општина има као једина у Војводини. Представницима медија и заинтересованим грађанима о туристичкој размени две земље и понуди општине Жабаљ говорили су: генерални конзул Владан Тадић, председник Савеза Срба у Румунији Огњан Крстић, председник општине Жабаљ Чедомир Божић, директор ТО Жабаљ Марија Чупић и председник голф клуба Жабаљ Милица Ошап.
Истовремено на тргу је био постављен импровизовани голф терен са информативним пултом на коме су заинтересовани грађани могли да се информишу о туристичкој понуди општине и голф клубу Жабаљ.