Printer Friendly Version Promocija zdravstvenih i lekovitih potencijala Banje Kanjiže @ 22 April 2016 09:11 AM

       U srpskom restoranu Lojd u Temišvaru, dana 20.04.2016.godine održana je konferencija za SJI i promocija zdravstvenih i lekovitih potencijala Banje Kanjiža, jedne od najpoznatijih u našoj zemlji. Na promociji su sa okupljenim predstavnicima rumunskih i srpskih SJI u ime banjsko-lečilišnog kompleksa bili njeni predstavnici na čelu sa direktorkom Slobodankom Drndarski. Prisutan i predsednik Saveza Srba u Rumuniji, Ognjan Krstić. Na početku okupljenima se obratio generalni konzul koji je posebno podvukao mogućnost korišćenja IPA prekograničnih fondova sa ciljem boljeg povezivanja i osavremenjivanja infrastukture naše i rumunskih banja.
     Predstavljena je raznovrsna ponuda jedne od najpoznatijih banjskih destinacija u Srbiji koja beleži rast interesovanja i noćenja, paralelno sa činjenicom da je poslednjih godina prisutno i povećano interesovanje stranih gostiju za boravak u našem banjskom centru, što je bio i povod današnje promocije.
    Predstavljanje turističke ponude Banje Kanjiža ocenjujemo značajnim i korisnim sa aspekta produbljivanja turističko-poslovnih veza sa ovdašnjim partnerima i agencijama kao i potencijalnim gostima kojima su na promociji približena lekovita svojstva, gostoprimstvo i prednosti boravka u našoj banji.