| |     ћирилица | english  
Naslovna
Promocija Zlatibora u Temišvaru

U organizaciji Turističke organizacije Zlatibora i podršku GK, 06. decembra 2017. godine, u restoranu Lojd u Temišvaru, održana je promocija turističkih potencijala planine Zlatibor sa posebnim naglaskom na ponudu Specijalne bolnice Čigota.
Pred mnogobrojnim lokalnim predstavnicima medija i turoperaterima iz Temišvara, organizovana je konferencija za medije na kojoj su govorili predsednik Saveza Srba u Rumuniji O. Krstić, predstavnica TO Zlatibor Nevena Čepić, predstavnica Specijalne bolnice Čigota Maja Vermezović i generalni konzul.
Zlatibor poslednjih godina beleži značajan porast rumunskih turista, a svaka prilika se koristi za novo predstavljanje, te je ovom prilikom detaljno izložen program TO Zlatibor za nastupajuću zimsku turističku sezonu i Novogodišnje i Božićne praznike. Specijalna bolnica Čigota je predstavljena promotivnim filmom i prezentacijom programa, procedura i dosadašnjih rezultata u lečenju bolesti štitaste žlezde i drugih bolesti metabolizma, kao i kompletnim medicinskim programom namenjenim za redukciju telesne težine i promenu životnog stila.


 


Verzija za štampu
Dijaspora
O DIJASPORI I SRBIMA U REGIONU
Brzi odgovori dijаspori i Srbimа iz regionа
O dijaspori
Klubovi
Mediji
Dopunska nastava
SPC
Projekti za dijasporu
Vojni memorijali