| |     latinica | english  
Насловна
Промоција Златибора у Темишвару

У организацији Туристичке организације Златибора и подршку ГК, 06. децембра 2017. године, у ресторану Лојд у Темишвару, одржана је промоција туристичких потенцијала планине Златибор са посебним нагласком на понуду Специјалне болнице Чигота.
Пред многобројним локалним представницима медија и туроператерима из Темишвара, организована је конференција за медије на којој су говорили председник Савеза Срба у Румунији О. Крстић, представница ТО Златибор Невена Чепић, представница Специјалне болнице Чигота Маја Вермезовић и генерални конзул.
Златибор последњих година бележи значајан пораст румунских туриста, а свака прилика се користи за ново представљање, те је овом приликом детаљно изложен програм ТО Златибор за наступајућу зимску туристичку сезону и Новогодишње и Божићне празнике. Специјална болница Чигота је представљена промотивним филмом и презентацијом програма, процедура и досадашњих резултата у лечењу болести штитасте жлезде и других болести метаболизма, као и комплетним медицинским програмом намењеним за редукцију телесне тежине и промену животног стила.

 

 

 


Верзија за штампу
Дијаспора
О ДИЈАСПОРИ И СРБИМА У РЕГИОНУ
Брзи одговори дијаспори и Србима из региона
О дијаспори
Клубови и удружења
Медији
Допунска настава
Српска православна црква
Пројекти за дијаспору
Војни меморијали