| |     latinica | english  
Насловна
Промоција здравствених и лековитих потенцијала Бање Кањижа

           У српском ресторану Лојд у Темишвару, дана 20.04.2016.године одржана је конференција за СЈИ и промоција здравствених и лековитих потенцијала Бање Кањижа, једне од најпознатијих у нашој земљи. На промоцији су са окупљеним представницима румунских и српских СЈИ у име бањско-лечилишног комплекса били њени представници на челу са директорком Слободанком Дрндарски. Присутан и председник Савеза Срба у Румунији, Огњан Крстић. На почетку окупљенима се обратио генерални конзул који је посебно подвукао могућност коришћења ИПА прекограничних фондова са циљем бољег повезивања и осавремењивања инфрастуктуре наше и румунских бања.
        Представљена је разноврсна понуда једне од најпознатијих бањских дестинација у Србији која бележи раст интересовања и ноћења, паралелно са чињеницом да је последњих година присутно и повећано интересовање страних гостију за боравак у нашем бањском центру, што је био и повод данашње промоције.
         Представљање туристичке понуде Бање Кањижа оцењујемо значајним и корисним са аспекта продубљивања туристичко-пословних веза са овдашњим партнерима и агенцијама као и потенцијалним гостима којима су на промоцији приближена лековита својства, гостопримство и предности боравка у нашој бањи.

 


Верзија за штампу
Дијаспора
О ДИЈАСПОРИ И СРБИМА У РЕГИОНУ
Брзи одговори дијаспори и Србима из региона
О дијаспори
Клубови и удружења
Медији
Допунска настава
Српска православна црква
Пројекти за дијаспору
Војни меморијали